MINUA KIINNOSTAA:

Klikkaa avainsanaa

Kumppanit

X

Projekti-Instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti Oy on kansainvälinen projektijohtamisen kehittäjä. Valmennus- ja konsultointipalveluitamme on hyödynnetty noin 80 maassa, ja vuosittain palvelemme yli sataa yritystä tai julkista organisaatiota. Räätälöimme ratkaisumme aina asiakkaan tarpeisiin ja projektitoiminnan kypsyystasoon sopiviksi. Tuemme asiakkaitamme lähietäisyydeltä, aidosti välittäen.

Projekti-Instituutin PMO-kehittämispalvelut:

Projekti-Instituutin PMO-kehittämispalvelut kattavat laajasti kaikki PMO:n tarpeet. Tarjontaamme lukeutuvat mm. projektitoiminnan kypsyysarviointiin perustuva kehittämissuunnitelma Infocus, projekti- ja projektisalkun johtamisen yhtenäistävä, räätälöitävä ABC Projektimalli™ sekä kaikille projektiorganisaation tasoille suunnatut valmennukset, joista PMO:n kehittämistarpeisiin vastaa kattavimmin Suomen ainoa PMO-ammattilaisille suunnattu PM Master™ -valmennusohjelma.

Muita ratkaisujamme ja palveluitamme ovat mm. osaamisarvioinnit, ohjelmajohtamisen malli, projekti-, salkku- ja ohjelmajohtamisen valmennukset, online-valmennukset sekä itseopiskelupaketit sekä Oracle-projektiohjelmistot. Lue lisää

Ota yhteyttä

Juuso Äikäs
puh: 050 520 2882
email: juuso.aikas (at) projekti-instituutti.fi

LUE LISÄÄ


X

Thinking Portfolio

Projektisalkunhallinnan pilvipalvelut

Intohimomme on projektisalkunhallinta ja sen aktiivinen kehittäminen asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme projektisalkunhallintaan sekä ohjelma- ja projektijohtamiseen suosittua ja helppokäyttöistä Thinking Portfolio Projektisalkkua – Suomesta tuotettuna korkean käytettävyyden pilvipalveluna. Suositulla Thinking Portfoliolla on yli 65 000 käyttäjää 50 eri maassa. Viime vuonna kasvoimme yli 50%.

Palvelukuvaus

Thinking Portfolio kattaa hyvän projektisalkunhallinnan toiminnallisuudet sekä raportoinnin vaatimukset.

Thinking Portfoliolla organisaatio voi helposti tehdä projektien ja ohjelmien resurssisuunnittelua, priorisointia, budjetointia, vaikuttavuuden seurantaa, kassavirtalaskentaa, riskienhallintaa, tuntikirjauksia, ideoiden hallintaa sekä paljon muuta.

Ratkaisu on helposti integroitavissa eri talousjärjestelmiin ja sen erityinen vahvuus on asiakaskohtainen parametroitavuus. Projektisalkun saa sekä suomeksi että englanniksi.

Pilvipalvelumme kustannustehokas hinnoittelu on käyttäjä- ja projektimäärästä riippumaton.

Thinking Portfolio Projektisalkun ovat valinneet mm. Fazer, Fennia, Etera, KEVA, Finnair, Finavia, LähiTapiola, Cargotec, Espoon kaupunki, Ekokem, Kemira, Lemminkäinen, IF, Ilmarinen, Oulun kaupunki, Raisio, RAY, Sanoma, SPR, PSHP, Trafi, HSY, Tampereen kaupunki, Turun kaupunki, Kuntaliitto, Lassila & Tikanoja, Varma ja Peikko Group.

Ota yhteyttä

Esa Toivonen, Senior Portfolio Advisor
Puh: 040 733 6670
email: esa.toivonen (at) thinkingportfolio.com

LUE LISÄÄ


X

Talent Vectia Oy

Talent Vectia paras uudistamisen kumppani

Talent Vectia on kasvun tekijä. Rakennamme uutta ansaintaa, kiihdytämme kasvua ja digitalisoimme liiketoimintojasi. Palvelemme asiakkaitamme kasvun polulla aina asiakaskokemuksesta johtamiseen, kasvun suunnittelusta rahoitukseen ja palveluiden tuotteistamiseen saakka.

Luomme merkityksellisyyden tunteen kytkemällä muutoksen tiukasti strategiaan. Varmistamme osaamisen kehittymisen ja pysymisen asiakkaan organisaatiossa. Sitoutamme ja valtuutamme innostuneet työntekijät muutoksen läpivientiin.

Palvelukuvaus

Palvelemme asiakkaitamme uuden ansainnan, kasvun kiihdyttämisen ja liiketoimintojen digitalisoimisen saralla. Olemme kasvun tekijä, asiakasarvoa luova vaikuttaja, jonka toiminnan ytimessä on asiakkaidemme menestys. Asiakkaitamme yhdistää halu kasvaa ja tehdä tulosta – ei halu välttää riskejä.

Projektitoiminnan ja -kulttuurin kehittämisen alueella palvelumme kiteytyvät 1) projektien, hankkeiden, salkkujen ja projektitoimiston (PMO) toimintamallien virtaviivaistamiseen osana organisaatioiden johtamista, 2) onnistuneen muutoksen johtamiseen ja konkreettisten hyötyjen saavuttamiseen, ja 3) organisaatio- ja henkilötason kyvykkyyden mitattavaan nostamiseen.

Ota yhteyttä

Henkilön nimi: Jori Kosonen
Gsm:+358 50 518 4790
Email:jori.kosonen@talentvectia.com

LUE LISÄÄ


X

Cerion Oy

Cerion on vuonna 2004 perustettu projektitoiminnan ja tiedolla johtamisen asiantuntijayritys. Toimimme yrityksen kehittämis- ja muutoshankkeiden toteuttamisen tukena ja olemme luottokumppani strategian toteuttamisvaiheessa.

Autamme yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista ratkaisuista. Cerionin projektiammattilaiset auttavat sinua, että projektit tuottavat aitoja liiketoiminnallisia hyötyjä ja ovat linjassa strategian kanssa.

Mottomme on – Projektiosaamisella muutoksen kiihdytyskaistalle

Palvelukuvaus

Strategian toimeenpano edellyttää muutoksia toimintatapaan, prosesseihin ja tietojärjestelmiin. Muutos saadaan aikaiseksi projektien avulla. Kehittyvässä organisaatiossa on siis aina projekteja. Projektien merkitystä strategian toimeenpanossa ei aina ymmärretä, jonka seurauksena projekteja ei johdeta liiketoimintahyötyjen kautta, näkyvyys projekteihin puuttuu, eivätkä suunnitellut hyödyt toteudu. Cerion auttaa varmistamaan, että oikeat projektit tehdään oikein, jolloin myös tavoitellut hyödyt saavutetaan.

Tunnemme asiakkaidemme arjen haasteet ja tuotamme lisäarvoa konkreettisten, testattujen ja tulosta tuottavien projektimallien ja ohjauskäytäntöjen avulla (mm. IPMA, PRINCE2, PM BOK, SAFE, ITIL, Scrum, jne)

Saat meiltä parhaat asiantuntijat ja työkalut sekä kirkkaan näkemyksen, jotka yhdessä mahdollistavat oikean ja ajantasaisen tiedon hyödyntämisen päivittäisessä toiminnassa sekä johtamisessa – tavoitteellisella otteella. 40 osaajaamme toimii tiiviissä yhteistyössä kattavan kumppaniverkostomme kanssa.

 Ota yhteyttä

Henkilön nimi: J-P Martikainen
Puh: 0400-445502
Email: jpm@cerion.fi

LUE LISÄÄ


X

Keto Software Oy

on nopeasti kasvava ohjelmistotuoteliiketoiminnan yritys, joka on omistautunut joustavalle ja ammattitaitoiselle asiakaspalvelulle. Olemme erikoistuneet ohjelmistotuotteissamme portfolion ja projektinhallinnan, idea- ja aloitetoiminnan sekä laadunhallinnan ohjelmistoratkaisuihin. Tarjoamme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja sekä prosessien parantamisen työkaluja organisaatioille, jotka etsivät dynaamisia ratkaisuja menestyksekkään liiketoiminnan johtamiseksi

Palvelukuvaus

Ohjelmistomme on helposti käyttöönotettava ja helppokäyttöinen sekä integroitavissa asiakkaan muihin tietojärjestelmiin. Ohjelmistomme hyvyys on sen mahdollisuudessa organisoida tiedon lisäksi myös henkilöiden välinen kommunikaatio, eli mahdollistaa hyvä vuorovaikutus organisaation toiminnan kriittisissä ja strategisissa prosesseissa.

Ohjelmisto tarjoaa johtotasolle sekä henkilöstölle kattavan katsauksen projektien priorisointiin, aikataulutukseen sekä tehtävien vaiheistukseen. Vaiheistuksella ja tehtävien ohjauksella pyrimme selkeyttämään projektien etenemistä sekä seurantaa.

Ota yhteyttä

Jarmo Mertovaara
Puh: +358 400 414038
email: jarmo.mertovaara (at) ketosoftware.com

LUE LISÄÄ